3×24 uur Livestream ESOT 2019

Genereer zoveel mogelijk aandacht voor het educatiepatform

Voor de derde keer waren wij met ons volledige team aanwezig op het ESOT congres, een groot congres voor transplantatie professionals. Dit jaar was onze inzet groter dan ooit, met camerateams in 3 grote zalen, een studioprogramma met interviews en reportages door Gerrit Heijkoop, en directe communicatie met hubs in China en Californië.

Bovendien – uniek in de congreswereld – een doorlopende 24 uurs programmering. Dankzij onze centrale mediaserver konden we sessies uit verschillende zalen tegelijk opnemen en direct klaarzetten voor uitzending. Over de volgorde van de herhalingen hebben we ook nagedacht: op deze manier maakte het niet uit in welke tijdzone je zat om het laatste nieuws op transplantatiegebied te kunnen volgen.

Het doel van deze opdracht was om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor het educatieplatform ESOT Transplant Live – en dat is gelukt. In een paar dagen tijd is het aantal betalende leden met 20% gegroeid, mede dankzij corporate sponsors die groepsgewijs lidmaatschappen inkochten voor hun klanten.

It has been fantastic working with you, I only received congratulations on the quality of the streaming and the functioning of the hubs. I hope there will be soon a chance to work together again.

Luca Segantini, CEO ESOT

Opdrachtgever: European Society for Organ Transplantation (ESOT)

Locatie: Bella Center, Copenhagen

Producten:
24hr/day Live online TV uitzending op ons eigen streaming platform
Youtube Livestream
Facebook Livestream
Programma-ontwerp
Presentator en Interviewer Gerrit Heijkoop
Online hubs in China en Californië
Marketing ondersteuning
Studio design
Online Video & Vlogs

Partners:
Tames Media
Oakfield Media
Geocast Media

Budgetindicatie:
€ 80.000 – € 140.000

Impact: 20% meer betalende leden voor het educatieplatform ESOT Transplant Live, kijkers in 36 landen, 4 sponsored hubs in China, 2-way session Stanford – Copenhagen. Een paar cijfers: >30 uur aan ESOT sessies opgenomen, 7,5 uur sponsored events, 3 uur studioprogramma. Op ons eigen platform zijn we 72 uur zonder onderbrekingen live geweest, daarnaast hebben we +/- 6 uur op Facebook gestreamd en 7 uur op Youtube