Over ons

Over LiveOnlineEvents
LiveOnlineEvents is een Nederlands communicatiebureau gespecialiseerd in live en online events met een grote internationale klantenkring. Wij waren het eerste bureau in Europa dat zich al sinds 2009 volledig richt op het betrekken van online deelnemers bij live events – zogenaamde hybride evenementen. Van een interactieve live online TV uitzending tot een online video: wij ontwerpen, regisseren, produceren, modereren en presenteren. Ook ondersteunen wij onze klanten met de marketing en communicatie, zowel voor, tijdens als na afloop van het event. Daarbij werken wij samen met een vast groot team van de beste specialisten in een vakgebied.

Amsterdam RAI newsroom LiveOnlineEvents

De missie van LiveOnlineEvents
Wij geloven dat we de wereld mooier maken als we organisatoren van events helpen om hun waardevolle content te delen met een groter publiek. Zodat kennis over relevante maatschappelijke vraagstukken eerder terecht komt bij game-changers en beslissers. We geloven dat het wiel niet opnieuw hoeft te worden uitgevonden. En we opdrachtgevers helpen om sneller stappen vooruit te maken op typische event thema’s als duurzaamheid, disruptieve technologieën en innovatie.

Visie van LiveOnlineEvents
We vergroten de impact en het bereik van events door ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers met meer mensen, langer en directer in contact komen. Met serieus goede content, interactief en met betekenis. De wereld van bijeenkomsten is niet langer zwart of wit. Niet langer ja of nee. Door op een efficiënte manier online content te produceren, vergroot je het bereik en de betrokkenheid bij zowel je live als online publiek. Dat doen we met verschillende producten en diensten zoals: live online TV, presentatie en moderatie, marketing & social media reporting, podcast series, Facebook/Instagram/YouTube/LinkedIn livestreaming, spreken en trainen. Je zet ons in rondom de promotie en verslaglegging van events.

De waarden van LiveOnlineEvents
Wat wij belangrijk vinden in ons werk:

  • werken met ons is een leuke ervaring, voor klant, partners en deelnemers
  • we kijken op een inhoudelijke en creatieve manier naar klantvraagstukken
  • we staan naast de klant, denken pro-actief mee en zijn oplossingsgericht
  • we doen ons best zo duurzaam mogelijk te werken (OV of auto als het kan, geen vlees in crewcatering, circulaire crewkleding)