Vergroot je bereik: ESOT online hubs China en Stanford

Neem actief deel zonder te hoeven vliegen

Wat doe je als je publiek bij je congres wil betrekken dat aan de andere kant van de wereld zit? En wat doe je als je sprekers zich aan de andere kant van de wereld bevinden? Binnen het grote ESOT 2019 project (zie beschrijving hier) kregen we beide vragen, en hebben we ze allebei beantwoord. Op dezelfde dag.

Dinsdag 16 september, ochtend in Kopenhagen, middag in China
Corporate sponsor Roche organiseerde bijeenkomsten in China voor artsen en artsen in opleiding in 4 verschillende steden. Vanuit Kopenhagen koppelden wij ze aan elkaar met een teleconferencing applicatie zodat ze samen naar een sessie konden kijken. Na de sessie werd het nóg interssanter: speciaal voor ons Chinese publiek organiseerden wij een live Q&A met 2 van de topsprekers uit de sessie waar de sprekers echt in gesprek konden gaan met hun publiek aan de andere kant van de wereld.

Dinsdag 16 september, avond in Kopenhagen, ochtend in Stanford
Samen met de Stanford universiteit organiseerde ESOT een sessie die plaatsvond in 2 steden tegelijk. Met in Kopenhagen de ESOT president met een aantal gastsprekers en in Stanford transplantatie-wereldster Randall Morris met zijn eigen gastprekers, waarvan er één in Washington zat. En zowel Kopenhagen als Stanford was publiek aanwezig! Elke spreker sprak dus voor een zaal en voor de camera, en natuurlijk werden er ook vragen over en weer gesteld. Door goede samenwerking tussen ons team in Kopenhagen en de technici van Stanford verliep de avond vlekkeloos.

“I received several emails from persons at the session in Copenhagen, emails from the presenters, and even one email from a person who watched the event on a plane on youtube while flying over Iceland (how was he able to do that??!!). All responses were very positive. One of the presenters wrote me: “I thought it would be boring for me, but I loved it.”

Prof. Randall Morris

Opdrachtgever: European Society for Organ Transplantation (ESOT)

Locatie: Kopenhagen/ Beijing/ Guangzhou/ Wuhan/ Zhengzhou

Producten:
Live online TV uitzending op ons eigen streaming platform
Youtube Livestream
Presentator en Interviewer Gerrit Heijkoop
Multi city hub
Hybride evenement binnen een hybride evenement
Teleconferencing

Partners:
Roche China
Stanford University

Budgetindicatie:

Impact: Exposure voor de sponsor in 4 belangrijke medische centra in China, online Q&A met topsprekers, meeting in 2 steden tegelijk.