Aventus Live Voorlichtingsprogramma

Op 2 en 3 juni 2020 hebben we met Aventus live uitgezonden vanuit de Aventus-studio. In uitzendingen van ongeveer een half uur vertellen huidige en oud-studenten, docenten en stagebedrijven meer over de studierichtingen van Aventus. Een live voorlichtingsprogramma dus.

Alle opleidingen op ’n rijtje

Fabienne & Bas zijn de hosts. Ze bespreken het laatste nieuws en laten afwisselende onderwerpen aan bod komen. Ervaringsverhalen over de opleidingen, het leven @Aventus, toffe projecten en de kansen voor mooie stages; het komt allemaal voorbij in Aventus Live!

Ga je na de zomer bij ons studeren, of twijfel je nog welke opleiding je moet kiezen? Misschien wil je alvast vooruit kijken naar als je volgend jaar een studie moet kiezen? Check de streams van Aventus Live hier!

“Wat een topprestatie die 2 dagen, erg strak geprogrammeerd. De kwaliteit van de uitzending zag er super goed uit! We willen dit graag in het najaar nog een keer met jullie doen.”

Aventus

Opdrachtgever: Aventus

Locatie: Aventus Studio

Producten:
Livestream
Live TV uitzending
Conceptontwikkeling
Studio op locatie

Budgetindicatie: 24.000€

Impact: 13 informatieve uitzendingen over 26 verschillende opleidingsrichtingen in 2 dagen. Een duidelijke piek in extra aanmeldingen voor de opleidingen!