Online inspiratiesessie Zuidwestelijke Delta

Op maandag 11 mei hebben we de eerste online inspiratiesessie Zuidwestelijke Delta mogen verzorgen. Zuidwestelijke Delta is een samenwerking van het Rijk, drie provincies, gemeenten, waterschappen en samenwerkende ondernemers en maatschappelijke partijen. Een veilige, economisch aantrekkelijke en gezonde Nederlandse Delta en voldoende zoetwater staat hen voor ogen. De inspiratiesessie draait om twee onderwerpen: de Gebiedsagenda Zuidwestelijke Delta 2050 en hoe je succesvol en creatief kunt samenwerken in Living Labs.

Samen de gebiedsontwikkeling vormgeven

Keyword in de ontwikkeling van de Zuidwestelijke Delta is samen. Samen werken, samenwerken en vooral samen kennis en ervaring delen. Sprekers benadrukten dit allemaal. In de Blue Room gingen Kim Coppes en Toine Smits in gesprek met zes initiatiefnemers die hun verhaal vertelden in een video. Vervolgens werd via een videoverbinding met hen gesproken over hun succesvolle initiatieven, nieuwe vormen van samenwerken en waar ze zich hard voor willen maken de komende tijd. Bekijk de video en laat je inspireren!

‘Welk muzieknummer mag niet ontbreken aan de afspeellijst van de Zuidwestelijke Delta?’ legden we de deelnemers nog voor. We kregen meer dan 50 suggesties, waarbij “Bløf” en liedjes over de kust, zee en water de boventoon voerden. Maar ook “Brabant” van Guus Meeuwis staat in de lijst. We hebben alle nummers gebundeld om thuis of onderweg nog eens na te luisteren. Open via deze link de afspeellijst. 

‘De inspiratiesessie is boven mijn verwachting goed bekeken en gewaardeerd. Ook door mensen die niet zo snel naar onze fysieke werkconferentie zouden komen. Het blijkt een hele goede manier om elkaar te ontmoeten in deze tijd!’

Leo Adriaanse – Zuidwestelijke Delta

Opdrachtgever: Zuidwestelijke Delta

Locatie: Bezoekerscentrum Zuidwestelijke Delta

Producten:
Conceptontwikkeling
Studio op locatie
Technische realisatie
Online host en moderator
Sprekersbegeleiding

Partners:
Host: Kim Coppes
Entertainment: Broeder Dieleman

Budgetindicatie: € 12.500

Impact: 170 actieve deelnemers + 260 extra bezoekers live ingelogd. Vooral de bereidheid om samen te werken bleek erg groot. Een succesvolle online inspiratiesessie dus!