Video: onze services voor internationale congressen

Services

LiveOnlineEvents (LOE) biedt verschillende services voor internationale congressen met als doel: het bereik van het congres vergroten. Tijdens the Congress for the European Academy for Dermatology and Venereology werd er gebruik gemaakt van verschillende tools, waaronder een social media helpdesk, om de vergroting van het bereik te kunnen bewerkstelligen. Tijdens het congres beantwoordde de helpdesk alle social media gerelateerde vragen van de bezoeker. Verder organiseerde LOE social media workshops waar alle bezoekers aan konden deelnemen. 

Er werden social games en selfie contests georganiseerd om het publiek te stimuleren om gebruik te maken van de beschikbare social media kanalen. Tevens liepen er tijdens het congres social media reporters rond die geen hoogtepunt misten. Lezingen en interviews met professors werden gefilmd en van deze video content werd een tijdlijn gemaakt. Bekijk onderstaande video voor alle activiteiten die LOE organiseerde tijdens the Congress for the European Academy for Dermatology and Venereology.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om het bereik en de interactie tijdens een event te vergroten. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw evenement zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie