Wat voor programma wil jij neerzetten?

Vaak weet je wel wat het onderwerp van je bijeenkomst is, maar dan? Wij helpen jou, sprekers en deelnemers door een doelgericht en creatief ontwerp van het programma waarbij we samen de inhoud naar de beste vorm vertalen.

Vaak zorgt onze frisse blik voor een nieuw elan met een effectiever en boeiender programma.  

We weten waar we het over hebben, want we ontwerpen, trainen, coachen en presenteren al tientallen jaren. En die ervaring stellen we graag voor jou beschikbaar.  

Wat kun jij van ons verwachten voor jouw programma?

Je verwachtingen mogen hoog gespannen zijn. Als je met ons samenwerkt rondom je programma, zetten we alle kennis en ervaring die we in huis hebben in voor jouw bijeenkomst.

Wij denken altijd vanuit jouw doelgroep en zorgen dat we geïnspireerd blijven doordat we zelf nieuwsgierig en onderzoekend zijn, technische trends bijhouden zoals AI, toonaangevende events bezoeken in binnen-en buitenland en regelmatig musea, festivals en theatervoorstellingen bijwonen.

Meeting Design

online deelnemers

Niets leukers dan het ontwerpen van programma’s. Vanuit stakeholder analyses, verschillende belangen van doelgroepen en de doelstelling van jou als organisator, ontwikkelen we verschillende scenario’s van waaruit we dan samen komen tot het beste ontwerp.

Vaak starten we met het formuleren van meeting design principes: leidende principes die voor jou belangrijk zijn bij jullie events, zoals “we willen met dit event nieuwswaarde creëeren”.

We gebruiken verschillende ontwerp methoden en zetten vooral onze ervaring voor je in. 

Meeting Design kun je helemaal aan ons uitbesteden of we maken er een workshop van die wij voor jouw team of congrescommissie begeleiden.  

Consultancy en Advies

Ook als je zelf een event organiseert, heb je weleens behoefte aan een sparringpartner. Iemand die met jou meekijkt, met frisse blik gecombineerd met veel ervaring met andere opdrachtgevers.

Iemand die kan adviseren over een format voor een hybride event, over interactie, communicatie rondom events, social media inzet, een geschikte locatie of spreker.

Die je adviseert over de inzet van de juiste leveranciers en tegen wie je vertrouwelijk iets kunt aanhouden.

Die objectieve rol nemen wij graag op ons. Je betaalt ons dan per uur of per dag, afhankelijk van de lengte van het traject.

Training

Copyright: https://www.123rf.com/profile_inarik / 123RF Stock Photo

Gerrit Heijkoop en Gerdie Schreuders, oprichters van LOE, trainen en coachen veelvuldig.

Denk bijvoorbeeld aan het trainen van live of online sprekers en workshopleiders van een congres (Hoe haal je het beste uit je praatje, presentatie of workshop), een host of moderator uit eigen geledingen (Tips en persoonlijke coaching van de besten uit dit vak).

Daarnaast vind je ons regelmatig als trainers voor eventmanagers:

  • Gerdie Schreuders is docent hybride events en duurzaamheid bij de Master in Eventmanagement en de EventAcademy.
  • Gerrit Heijkoop verzorgt de module hybride events bij Leren Modereren.

Dagvoorzitterschap en presentatie

“Ben jij zelf ook fysiotherapeut, accountant of implantoloog?” Die vraag krijgt onze eigen LOE dagvoorzitter Gerrit Heijkoop regelmatig. Niet voor niets, want hij is een veelgevraagde (30+ events per jaar) dagvoorzitter van hybride, fysieke en online bijeenkomsten.

Wat hem kenmerkt: denkt mee met het programma-ontwerp, leest zich helemaal in en doorgrondt de context van de bijeenkomst, ontwerpt de interactie voor je en is op het podium en voor de camera stevig met een open hart. En verder…zijn rode sneakers natuurlijk!

Als je een online (lobby) host zoekt voor je hybride programma, kun je ook denken aan Gerdie Schreuders. Zij is vooral geïnteresseerd in de verhalen achter de presentaties, de backstage stories, de “hoe is dat nou voor jou” verhalen. Informeel en intiem. 

Vanzelfsprekend adviseren wij ook over de inzet van andere dagvoorzitters uit ons netwerk.

Hoe draagt jouw programma bij aan de toekomst?

We streven ernaar zo inclusief en duurzaam mogelijk te werken en helpen je bij het maken van je programma met gevraagd en ongevraagd advies hierover.

Hoe kun je bijvoorbeeld meer jongeren betrekken

Hoe kun je generaties verbinden?

Hoe zorg je voor een gevarieerde doelgroep?

Hoe maak je je event toegankelijk voor mensen met een beperking?

Dat zijn allemaal onderwerpen die wij belangrijk vinden en waarin we met je meedenken.