Online presentatie advies ‘Toegang tot de stad’

Op 15 oktober heeft de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) het advies ‘Toegang tot de stad: hoe publieke voorzieningen, wonen en vervoer de sleutel voor burgers vormen’ in een online sessie toegelicht. In een tijdsbestek van vijf kwartier kregen deelnemers een toelichting op de hoofdpunten van het advies, reageerden verschillende gasten op het advies en was er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Samen met Rli hebben wij het programma vormgegeven en vooral voor voldoende variatie gezorgd. Vooraf hebben we een aantal video’s opgenomen met experts die hun blik werpen op het advies. En daarnaast zijn twee portretten gemaakt van actieve bewoners. Tijdens het online programma zorgde dit voor een goede balans.

Resultaat event

Op de oproep die aan het einde van het event werd gedaan: ‘wil je hierover door praten binnen je eigen organisatie samen met ons (Rli)?’ zijn al 10 aanvragen binnengekomen van hoge scholen, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties . Mocht u ook hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met Douwe Wielenga, projectleider, douwe.wielenga@rli.nl tel: 06 21240809.

Bedankt voor de inspiratie!

Deelnemer

Opdrachtgever: Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli)

Locatie: Studio op locatie – in kantoor van Rli

Producten:
Programmering
Sprekersbegeleiding
Technische realisatie

Budgetindicatie: 10 – 15.000€

Impact: Meer dan 900 (!) online deelnemers, met veel reacties & interactie. Normaal een offline event voor 100 tot 150 deelnemers.