Social Media Reporters Marketing Insights Event

Marketing Insights Event (MIE) zet een team van Student Social Media Reporters in om het event en haar sponsors op een professionele manier te promoten.

Online zichtbaarheid voor het event en de sponsors

Het Marketing Insights Event is elk jaar een tweedaags feest voor marketeers, data-analisten en researchers met de nieuwste inzichten op gebied van Marketing insights, onderzoek en analytics. Met als centrale ontmoetingsplek een gezellige ruimte waar naast de stands van de sponsoren ook een complete newsroom was ingericht voor onze social media redactie en een podcaststudio. Gecoached door onze professionele eindredacteur en video editor ging een team van enthousiaste studenten de zalen in en de beursvloer op om te Twittereren, Instagramposts te maken en om interviews op te nemen met bezoekers, sprekers en sponsoren van #MIE20, met hun mobiele telefoon als enige gereedschap. Van die filmpjes maakte onze editor een wrap-up film voor iedere dag (online vóór het avondeten) en diverse items voor de sponsoren van #MIE20.

Gerdie Schreuders en Oliver de Leeuw ? en social media reporters team, dank voor jullie geweldige bijdrage aan het#MIE20. De MIE newsroom was het kloppend hart tijdens het tweedaagse Marketing Insight Event.

Tjitske Buurman – Eventmanager, Programma & Sponsoring bij MOA

Opdrachtgever: MOA, Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics

Locatie: Jaarbeurs / Kinepolis Utrecht

Producten:
Social Media & Marketing
Sprekers & Trainers
Social Media Reporters
Online Video & Vlogs

Partners:
Oliver de Leeuw – Nameshapers & EventReporters
Monique Pals – Pals Productions

Budgetindicatie:
€ 7.000 – € 15.000

Impact: 45.000+ mensen bereikt op Social Media, zichtbaarheid op 4 Social accounts van de klant en op accounts van 4 sponsors – innovatieve sponsorpropositie voor MOA Nederland