Meeting Design en dagvoorzitter Secretaresse Congres

Laat de secretaresses van de TU Delft ontdekken wat ze zélf kunnen doen om klaar te zijn voor de toekomst.

Meeting design gaat om veel meer dan sprekers in de juiste volgorde zetten. Goed meeting design zorgt ervoor dat mensen in beweging komen. En dat was precies het doel van het Secretaresse Netwerk van de TU Delft (ZieSO). Want het beroep secretaresse gaat veranderen. En daarom besloot ZieSO om voor het eerst een echt congres te organiseren om over het vak te praten en aandacht te genereren voor de interne scholingsmogelijkheden die de TU Delft biedt.

In co-creatie met het ZieSO bestuur ontwierp dagvoorzitter Gerrit Heijkoop een dag waarin de deelnemers wakker geschud werden, aan het denken gezet over hun eigen toekomst en wat ze zelf kunnen doen om te blijven functioneren. Op alle niveaus hebben we die boodschap over proberen te brengen: Door filmpjes te maken met de professoren van de toekomst (de huidige studenten dus!), door een proeverij van opleidingen te organiseren, door de deelnemers fysiek in beweging te brengen en door reflectiemomenten in te bouwen met trompetmuziek van onze eigen Sybren van Doesum, en…door de juiste sprekers uit te nodigen en in een goede volgorde te zetten.

Mede dankzij jouw meeting design, doortastende optreden en flamboyante dagvoorzitterschap dinsdag, hebben we dit voor elkaar gekregen!

Minke van der Put – TU Delft

Opdrachtgever: ZieSO Secretaresse Netwerk TU Delft

Locatie: Aula, TU Delft

Producten:
Meeting Design
Dagvoorzitter
Speakers & Trainers
Online Video & Vlogs
Aftermovie
Muziek op Congres

Partners: Tames Media, Oakfield Media, Van Toeten en Blazen

Budgetindicatie: € 5.000 – €10.000

Impact: Een nieuw gezicht voor ZieSO, 300 nieuwe ambassadeurs voor het beroep van secretaresse