Online interview Jacomina Arch2Arc triathlon

Toen Jacomina Eijkelboom van Londen naar Parijs liep, zwom en fietste in de snelste tijd ooit stonden wij hier bij LiveOnlineEvents op de virtuele tribune te springen van enthousiasme. Want niet alleen is LiveOnlineEvents sponsor van triathlonvereniging UHTT, zowel Gerdie Schreuders als Gerrit Heijkoop zijn fanatieke harlopers/fietsers/zwemmers.

Streamen uit passie

Dus bedachten wij ons geen moment en nodigden Jacomina uit om een virtuele ‘cooling down’ te doen bij ons in een livestream, gewoon omdat we het zelf zo’n ongelofelijke prestatie vonden. Bij haar eigen fysiotherapeut namen Jacomina en Gerrit al fietsend het hele avontuur door en dat hele gesprek werd live uitgezonden op Youtube en facebook. Het online publiek kon vragen stellen via Social Media en deed dat vollop.

En dacht je dat 140km hardlopen, het Kanaal overzwemmen en vervolgens 290km fietsen een titanenprestatie is? In 2020 wil ze meedoen aan de TransAmTri een tocht van 50km zwemmen, 5.000km fietsen en dan 500km hardlopen van kust naar kust in Amerika. Volg haar op Facebook of op https://jacomina-ultra-athlete.nl/ .

Opdrachtgever: LiveOnlineEvents

Locatie: VeloFit Fysiotherapie, Sportmassage & Fitness

Producten:
Youtube Livestream
Facebook Livestream
Programma-ontwerp
Presentator en Interviewer Gerrit Heijkoop
Online Video & Vlogs

Partners: Tames media