Goed doel: Plant Ahead FB livestream

1.000.000.000.000 (duizend miljard!) bomen planten om onze CO2 uitstoot te compenseren. Dat is het doel van de Duitse tiener Felix Finkbeiner, en hij is al een aardig eind onderweg. In een paar jaar tijd heeft hij een organisatie uit de grond gestampt die niet alleen al 15 miljard bomen heeft geplant, maar ook miljoenen kinderen onderwijs heeft gegeven over het belang van bomen voor onze aarde. Mede dankzij de hulp van o.a. Prins Albert van Monaco, belangrijke industriëlen en een klein beetje van Live Online Events.
In maart 2018 reisden we af naar Monaco, waar de prins, de industriëlen en vooral heel veel jeugdambassadeurs van over de hele wereld samenkwamen om samen de Trillion Tree Declaration te ondertekenen. LiveOnlineEvents trainde een groep van die jeugdambassadeurs om vlogs te maken voor het online voortraject en maakte het evenement hybride door het plenaire deel te livestreamen op Facebook en in de workshoprondes gasten te interviewen in onze studio. Maar vooral door dezelfde groep jongeren in te zetten als Youth Reporters die met hun smartphone live verslag deden van de workshops en informatiemarkt. Want bij Plant for the Planet is het net zo belangrijk om de jeugd op te leiden als om bomen te planten.

Opdrachtgever:
Plant for the Planet

Locatie:
Grimaldi Forum, Monaco

Producten:
Live Online Tv Uitzending
Online Hosts & Moderators
Social Media & Marketing
Sprekers & Trainers
Social Media Reporters
Online Video & Vlogs
(360°) Livestream Productie
Facebook Livestream

Partners:
Gahrens + Battermann

Budgetindicatie:
Plant for the Planet heeft namens ons 5.000 bomen geplant in Mexico

Impact:
5.000 shares op Facebook

“5.000 people shared the life stream. There’s nothing to add. 5.000 shares. Wow. We love your work, full of inspiration and warmth. The viewers of the life stream definitely noticed, that this is not only a job for you. It isn’t just any voluntery work. But you’re commited with your whole heart. Thank you so much!”