European Implementation Event 2021

De eerste editie van European Implementation Events vond plaats op 27 en 28 mei 2021 én was meteen ook volledig online. Kritisch meekijken met het programma, trainen van de twee eigen hosts (dagvoorzitters) én meer dan 120 sprekers begeleiden & trainen. Dat was onderdeel van de opdracht van Confriends voor ons. Daarnaast hebben we de livestream verzorgd en de volledige technische realisatie.

Bijzonderheden

Wat het extra bijzonder maakte was dat de twee hosts niet allebei vanuit de studio presenteerden. Bianca Albers heeft namelijk alles vanuit haar huis in Duitsland gepresenteerd. Daarnaast werd de dag gestart met yoga, lekker relaxt aan de slag. En er was improvisatietheater, waarbij situaties uit het vakgebied werden nagespeeld en deelnemers via Zoom konden meedoen. In de netwerklounge konden de deelnemers elkaar ontmoeten en netwerken. Hier werd actief gebruik van gemaakt.

Het was een gerust gevoel om te weten dat LOE zorgde voor een goede online voorbereiding voor de (meer dan 120) sprekers. En ook ter plaatse zorgden zij voor rust en natuurlijk een geweldige professionele uitzending/live-stream met onze eigen twee moderatoren die hierdoor echt konden ‘shinen’. Mede door de technische crew voelden zij zich op hun gemak in hun relatief nieuwe rol.

Christine – Confriends

Opdrachtgever: Confriends

Locatie: Eigen studio Den Haag

Producten:
Training & begeleiding hosts & sprekers
Livestream

Impact: Doelstelling voor deze 1e editie gehaald: circa 400 deelnemers!