#BrightFuture – Video en Social

BrightPensioen is anders dan alle andere pensioenaanbieders en dat laten ze duidelijk zien tijdens hun jaarlijkse ledenevent #Brightfuture. Leden mogen meebeslissen over de te volgen koers van de coöperatie Bright, er zijn fantastische sprekers rondom het thema ‘vrijheid’ en iedereen kan meedenken in de co-creatiesessie. Om de leden nog meer te betrekken voor, tijdens en na het ledenevent waren wij aanwezig als Social Media Reporters, hebben we delen van het event op Facebook ge-livestreamd, maakten we deze aftermovie en namen we 10 korte video’s op waarin leden vertellen waarom ze bij Bright zitten en daarmee halen ze weer andere mensen over om zich aan te sluiten. Het was een fantastische middag.
Disclaimer: 2 van onze teamleden zijn inmiddels lid van Bright

Opdrachtgever:
BrightPensioen

Locatie:
TSH Collab, Amsterdam

Producten:
Social Media & Marketing
Social Media Reporters
Online Video & Vlogs
(360°) Livestream Productie
Facebook Livestream

Partners:
Tames Media

Budgetindicatie:
€ 3.000 – € 5.000

Impact:
(Nog) meer betrokkenheid van de leden, 10 testimonials waarin leden vertellen waarom ze lid zijn van Bright en daarmee nieuwe leden werven, Aftermovie

Ik ben echt superblij met jullie: jullie denken echt mee, proactief en komen altijd met de beste oplossingen. Ik heb de indruk dat jullie proberen goed te begrijpen wat er nodig is en hoe we samen het meeste kunnen halen uit een event. Jullie kunnen supergoed plannen en ook improviseren als dingen anders blijken te zijn. Jullie kunnen alles: van journalistiek tot video’s, van events organiseren tot community bouwen.
En het belangrijkst: ik vind jullie leuk, toegankelijk, een plezier om mee samen te werken!