Online Symposium Beweging 3.0

Donderdag 3 september hebben we in opdracht van Beweging 3.0 een online symposium verzorgd ‘De meerwaarde van vrijwilligers, wat kunnen we leren van de palliatieve zorg’. In een speciaal hiervoor ingerichte studio in Verpleeghuis De Pol in Nijkerk gaven Jet Bussemakers en Steven Vanderstichelen hun visie op het thema en benadrukten hoe belangrijk de rol van vrijwilligers is. “Er ligt een wereld van mogelijkheden open. Laten we het over de rol van vrijwilligers hebben en niet over de taken”. Het symposium werd georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van Ageeth Ouwehand.

Koffie & borrel

In een virtuele lounge (online dus) dronken de online deelnemers koffie en vond na afloop een borrel plaats. De interactie die dan ontstaat is erg mooi, ook online dus!

Het studiogesprek werd omlijst met mooie verhalen van vrijwilligers vanuit de praktijk. Aansluitend aan het symposium werd afscheid genomen van bestuursvoorzitter Ageeth Ouwehand, die na vier jaar Beweging 3.0 verlaat. Aad Koster, voorzitter van de Raad van Toezicht, bedankte Ageeth voor de goede samenwerking, haar betrokkenheid en bevlogenheid. 

Vrijwilligers zijn geen 1000-dingen doekjes. Neem ze serieus en waardeer ze!

Ageeth Ouwerhand – Lid Raad van Bestuur bij ’s Heeren Loo

Opdrachtgever: Beweging 3.0

Locatie: Verpleeghuis De Pol

Producten:
Livestream
Live TV uitzending
Conceptontwikkeling
Moderators
Studio op locatie

Partners:
Kim Coppes – Dagvoorzitter
Geert Snoeijer – Fotograaf

Budgetindicatie: 10.000€

Impact: 249 online deelnemers! Normaal circa 60 personen in een zaaltje.