Wat voor event wil jij neerzetten?


Hybride, fysiek of online? Iedere keuze wordt bepaald door de doelgroep & doelstelling van het event en daarin adviseren we je graag. Vaak zorgt onze frisse blik voor een groter bereik en een hogere impact.

We weten waar we het over hebben, want we organiseren al sinds 1995 fysieke events, en online en hybride events al sinds 2011. Die ervaring stellen we graag voor jou beschikbaar.  

Wat kun jij van ons verwachten voor jouw event?

Wij zijn een full-service bureau. Samen met leveranciers waar we vaak al een jarenlange relatie mee hebben, bedenken en produceren we je totale event.

Wat ons onderscheidt ten opzichte van andere bureaus is dat we een eigen team van programmamakers, redactie, sprekersbegeleiding, producers, livestreamtechnici, camera- en audiomensen hebben. 

Hybride events

113 Zero Suicide conference multicam registration

Bij een hybride event ontwerpen we twee ervaringen voor twee verschillende doelgroepen. Dat kan van heel klein, zoals een ‘meegluur stream’ of een audio only “luistervink” kanaal, tot heel groot met een complete online immersive experience.

De afgelopen tien jaar waren we de voorlopers en trendsetters op het gebied van hybride events en inmiddels hebben we minimaal 250 hybride events in binnen-en buitenland gedaan.

Vraag ons vooral naar de 5 verschillende formats die we voor hybride events hebben.

Fysieke events

Van oorsprong stellen wij de ontmoeting centraal. En hoewel we de afgelopen tien jaar op het gebied van hybride en online events specialisten waren, gaat ons hart vooral ook open van de fysieke ontmoeting.

Want het principe is hetzelfde: daar waar mensen samenkomen, wordt verandering ingezet.

Wij zijn van huis uit organisatoren van fysieke events (sinds 1995) en vooral geïnteresseerd in het vertalen van de inhoud naar de juiste fysieke vorm. Feesten organiseren we zelden, geef ons maar een mooi toekomstgericht vraagstuk. 

Online events

NVLP jaarcongres

Kenmerkend aan online events is de focus op inhoud en daarom houden we zo van deze vorm van events.

Als geen ander weten we hoe we focus en interactie brengen in het ontwerp van het programma van een online event, zodat het voor deelnemers boeiend blijft.

Wij zijn daadwerkelijk in staat om mensen de hele dag achter het scherm gekluisterd te houden als het moet.

Hoe draagt jouw event bij aan de toekomst?

Wij houden van events die gaan over het vinden van een oplossing voor urgente en belangrijke problemen voor de doelgroep, de maatschappij of de hele wereld.

Onderwerpen die onze events vaak hebben: techniek, duurzaamheid, medische (innovatie), wetenschap en sociale uitdagingen.

We streven ernaar zo inclusief en duurzaam mogelijk te werken en leveranciers en deelnemers te inspireren dat ook te doen.

Niet dwingend maar met wat wij noemen met “joyful solutions”.  Organiseer jij het eerste event zonder prullenbak samen met ons?